Om oss

Vi på TMUP består både av anställd personal och partners. I vårt team har vi affärsutvecklare, värdearkitekter, verksamhetsutvecklare ämnesexperter och AI-utvecklare. Flera av våra partners arbetar med bas utanför Sverige, men vi strävar efter att odla en svensk företagskultur.

Flera av våra partners arbetar med bas utanför Sverige, där vi eftersträvar att odla en svensk företagskultur. Vi har som ambition att alltid vara långsiktiga både med vår personal, partners och i våra kundrelationer.


0
dagar - team på plats
0 +
års erfarenhet
0 h
värdearkitekt uppstart
0
nöjda kunder

20+

Års erfarenheter inom systemutveckling

Vår vision

Den digitala samhällsutvecklingen ökar kraven på företag och organisationer. För att överleva digitaliseringen är det viktigt att se förändringar i kundbeteenden, den tekniska utveckling och att anpassa sig efter den snabbt med ett agilt förhållningssätt.

Vi på TMUP arbetar långsiktigt med våra kunder och partners. Vår övertygelse är att våra team kan utveckla och bidra till att er organisation utvecklas. Med vår hjälp kan ni förstärka er produktion eller outsourca den helt eller delvis. Vi strävar efter ett holistiskt arbetssätt där vi ser till såväl hela organisationen som till den enskilde individen. Enligt oss måste digitala lösningar vara en integrerad del av verksamheten.

 

Vi har som ambition att alltid vara långsiktiga både med vår personal, partners och i våra kundrelationer.

Hur våra team fungerar

Våra team är vana vid att jobba tillsammans med kunden och vi kapar därmed inlärningskurvan och vi ser gärna att vi har ett produktägarskap för maximal leverans.

Med vår hjälp slipper du komplicerade och kostsamma rekryteringsprocesser och ni påverkas heller inte om en konsult blir sjukskriven – leveransen sker ändå på samma sätt.

Du som kund har enbart en kontaktperson – värdearkitekten, under hela projektets gång. Detta för att vi ska arbeta effektivt och spara dig tid!

Utvalda kunder